På besøk hos Kong Vinter

 

Statusrapport fra Indren 9. juli 2014: Det er mer snø fra Indren (3300hm) og oppover breen enn det var på slutten av vintersesongen.

Samtidig som finværsmeldingene hagler inn fra Norge snør det i fjellene her nede. Jeg er i utgangspunktet ferdig med vinter når skiheisene stenger for sesongen og det ikke kommer flere puddervarsler. Da er det på tide å gjøre sommeraktiviteter og heller glede seg til vinteren igjen. I grunn er jeg glad alle årstidene, ikke sånn som i Bergen når alle årstidene går i ett, men jeg vil ha kalde vintre og varme somre. Det tror jeg de fleste vil ha. Men i dag oppsøkte vi vinteren som vi har i «bakhagen vår». Vi gikk til Rifugio Mantova (3498hm) og Capanna Gnifetti (3611hm) for å sjekke forholdene og på veien opp hadde vi alt fra sol og vindstille til tåke, haggel, og snø. Jeg må innrømme at det var gøy å stå på ski igjen og Mia er virkelig en hund etter snø. Så da passer det at vi skal til Stelvio å stå på ski i neste uke og det er ingen tvil om at vi kommer til å ha vinteren stand by hele sommeren her i Alagna. Nyt varmen der hjemme i Norge!

A lot of snow at Indren!
On the way to Mantova and Gnifetti
Trying to keep up with Mia:)
The beautiful glacier seen from Capanna Gnifetti
Capanna Gnifetti
Mia – the happy ski dog

 

 

 

En kommentar om “På besøk hos Kong Vinter

  1. tøffe bilder. ja, her hjemme smelter vi virkelig vekk i sommer!! føler jeg har bodd i syden de siste 3 ukene. Nyter det!! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s