Innhøsting på Cascina Collina

Det var akkurat som året ble komplett når vi kom tilbake til Cascina Collina. Det var her drømmeåret vårt startet, det var her vi satt forventningsfulle med mange planer uten å helt vite hvordan noe kom til å gå. Det fikk oss virkelig til å tenke på hvor mye vi har opplevd siden vi forlot gården, men også hvor bra start det var å komme hit for snart et år siden. Å komme tilbake for å få være med på innhøsting av barbera druer var på mange måter prikken over i`en dette året. Veldig kjekt å møte Gunvor og Joar igjen som driver Cascina Collina i god stil, i tillegg til å få flere nye bekjentskaper disse dagene.

Kl. 08.00 mandag morgen sto 22 drueplukkere klar til innsats og med så mange i sving gikk det fort unna. Kl. 11.00 hadde vi plukket 4950kg og var klar for Gunvor sin Minestrone. Lunchen varte i seks timer!

Har du lyst å prøve en av vinene de produserer kan du kjøpe Cascina Collina Barbera d`Asti 2011 på polet, har de den ikke i hyllen kan den bestilles. Den andre rødvinen de produserer er utsolgt fra bestillingsutvalget, men er verdt å merke seg til ny årgang er klar. Denne heter Cascina Collina Otto Filari Barbera d`Asti Superiore Nizza og er en meget god vin. Nytt av året er hvitvinen deres Cascina Collina Piemonte Chardonnay som også kan bestilles på polet. Sjekk gjerne ut hjemmesiden deres.

Barberadruer

drueplukkere

Innhøsting3

Øyvind

øyvindiaction

Drueplukking

Giovanni

viviedruekasse

drueplukker

Druekasse

vivieogGiovanni

vivieivinmarken

druekasser

drueplukkere1

Happydrueplukker

Vivieplukker

Sissel

Øyvinddruekasse

vinbonden

Myedruer

Lunch2

lunch1

miaivinmarken

En kommentar om “Innhøsting på Cascina Collina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s