Holdeskaret, Hemsedal

Vinteren lar vente på seg i Hemsedal, i hvert fall den vinteren som må til for å få pudder under skiene og heisene til å gå. Ønske var høyt om en tidlig sesongåpning i år siden vi bor her ut måneden, det ble med håpet. Det er ikke mye som minner om vinter nedi dalen selv om det begynner å komme seg, men i Holdeskaret er det snø, langrennsløyper og skikkelig winter wonderland landskap. Heldigvis! Det har blitt noen mil der de siste dagene, til Mia sin store begeistring.

Holdeskaret ligger mellom Hemsedal og Ål og veien som ellers er sommeråpen over fjellet er nå dekket av snø, det finnes også rundløyper å gå. Flævasshytta ligger noen kilometer fra den innerste parkeringen, her er det mulig å få servert vafler og noe varmt å drikke i romjulen og daglig fra og med februar.

Jeg er utrolig glad for at vi fikk startet skisesongen i Livigno 23. oktober før vi dro fra Italia, det gjør vel at jeg er litt mer tålmodig enn ellers:)  Øyvind fikk seg til en tur til Rasletind på Valdresflyet tirsdag forrige uke og med publisitet på FriFlyt.no var det nok mange skisultne sjeler som bare ble mer sulten. Her er noen bilder fra turer i langrennsporet den siste uken. Så får vi håpe på kulde og snø fremover!

Holdeskaret-2

Holdeskaret-4

Holdeskaret-6

Holdeskaret-9

Holdeskaret-3

Holdeskaret-8

Holdeskaret-5

Holdeskaret-12

Mia i Holdeskaret

HOLDESKARET 18 NOV

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s