Harahorn 1581moh, Hemsedal

Sol fra skyfri himmel, glitrende snø og vakre fjell. Det var mye som minnet om påske da vi tok turen til Harahorn lørdag formiddag. Akkurat som middelhavslandene har siesta mitt på dagen pga varmen burde nordiske land hatt noen timer pause midt på dagen om vinteren så vi kunne vært ute i dagslys. Heldigvis går det mot lysere tider, og helger som denne hjelper på.

IMG_3990 2IMG_0578IMG_3997IMG_0575IMG_0562IMG_0590IMG_0581

8 kommentarer om “Harahorn 1581moh, Hemsedal

  1. Flott hund Frøystaulens Mia Bella, hvordan står det til med henne? Det var hun som lignet mest på moren Sita som vi dessverre måtte avlive pga sykdom og som vi savner. En av søstrene Frøystaulens Troya ble angrepet av ulv i høst men greide å løpe ifra etter bitt i baken og som måtte amputere ytterste leddene på halen. Mvh oppdretter Terje Hoel.

    Liker

    1. Hei! Så kjekt å høre fra deg! Med Mia går det strålende;) vi er så glad i henne! Hun har vært med oss på reisefot et år i Italia, er mye på Hemsedal i fjellene der og ellers i byfjellene i Bergen. Hun er lite alene på dagene da hun stort sett er med Øyvind på jobb. Så leit med Sita, jeg håper å ha Mia så lenge som mulig;) Hun har vært frisk og fin. Bra at Troya kom seg unna ulven! Min Mail adresse er vivie@frubee.no , send meg gjerne din Mail adr så kan vi holde litt kontakt! Dersom du er på instagram kan du sjekke ut brukeren @miabellasetter hvor det ligger mange bilder av Mia;) Hilsen Vivie

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s