Punta Giordani 4046 moh

Vi er tilbake i Alagna for fjerde gang og for andre gang etter at vi bodde her en vinter og en sommer. Det er ingen tvil om at dette er vårt andre hjem og at jeg aller helst skulle ønske at det var vi bodde – i hvert fall mer enn en uke hver vinter. Men vi kan på ingen  måte klage, vi har en landsby full av venner og det er fantastisk å være tilbake. Vi er heldige.

Denne vinteren derimot har ikke stelt godt med Alagna, som nesten ikke har fått snø så langt. Vi får håpe resten av vinteren blir hvit og pudrete.

Snø eller ei, det er alltid noe å finne på. I går gikk jeg og Øyvind på breen til Punta Giordani. Forholdene etter en varm sommer og lite snø i vinter gjorde at vi så flere synlige bresprekker og det var ikke annet enn vindblåst snø og tidvis is. I tillegg var det mye vind i kastene, så mye vind at jeg noen ganger lurte på om den skulle klare å få meg ut av balanse. Men med stegjern på beina sammen med en mann som er over snittet glad i å nå helt til topps kom vi oss opp. Og jammen er jeg glad for det.

IMG_7287

på vei

DSCF7581

DSCF7602

IMG_7282

utsikt

DSCF7620

DSCF7641

DSCF7633

DSCF7622

DSCF7647

på toppen

IMG_7283

IMG_7293

IMG_7288

IMG_7276

 

 

 

En kommentar om “Punta Giordani 4046 moh

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s