Rosendal skifestival 2016 Gygrastolen 1308

Det var to glade jenter som kikket ut gjennom vinduet tidlig lørdag morgen, det så lovende ut, endelig slo værmeldingen til. Etter en solid frokost på Rosendal Turisthotell var vi klar for turdag nr 2 og Gygrastolen. Og bare så det er sagt så var det en heller seriøs festivalgjeng som deltok på Rosendal skifestival, det var både tidlig i seng og tidlig opp.

Så det er ingen tvil om at starten på dagen var idyllisk. Vi parkerte ved Ænes kirke ca 20 min fra Rosendal, en liten idyll av en liten plass. Gården ved siden av var i full gang med dagens gjøremål. Hanen galte og bruste med fjærene i det vi rigget oss opp til å begynne å gå og gårdshunden løp rundt for å få oppmerksomhet. Luften var skikkelig crispy og langt der oppe kunne vi se Gygrastolen som vi snart skulle stå på toppen av.

Vi gikk ca 5-600 høydemetre med skiene på sekken for å komme til snøgrensen og etterhvert  som vi jobbet oss oppover i skogen ble utsikten upåklagelig og lignet mer og mer på en «Visit Norway» reklameplakat. Det var rett og slett bare superfint og min første skitur fra fjord til fjelltopp. Når vi omsider nådde toppen lå det som en bomullsdott med tåke rundt oss. Heldigvis lettet den litt og vi kunne se hvilke landskap vi sto midt oppi. Mildt sagt imponerende at disse superkule fjellene ligger kun 2,5 t kjøretur fra Bergen og rett og slett ille at jeg ikke har tatt turen før nå.

Noen av bildene er tatt av Alexandra Fjeld. Takk!

start

starten

Oppover

Vivie

Alexandra og Vivie 1

starten 1

Gygrastolen opp

mot toppen

Gygrastolen toppen

på toppen av Gygrastolen1

nedkjøring

nede

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s